1944 – Udsolgt til alle forevisninger af Oldtidsfilmen

Telefoncentralen i Kolding havde en travl dag i går, og særlig datoerne ved noteringen havde nok at gøre. Ikke mindre end 1.800 billetter blev solgt til forevisningen af Oldtidsfilmen. I løbet af én dag var billetterne til alle seks forestillinger revet væk – og det må vist siges at være rekord i Kolding. Billetsalget til forestillingerne på Hotel Kolding mandag og torsdag aften åbnede i går morges, inden kl. 11 var alt udsolgt, og kl. 15 åbnedes billetsalget i biograferne til de to eftermiddagsforestillinger de nævnte to dage og inden aften var alt udsolgt også her.

Der var en ventetid, selv når man bestille ekspres-samtaler – for ikke at sige Il-ekstra-samtaler på flere timer, helt op til 6! Mange blev utålmodige af at vente, til telefonforbindelsen gik igennem, og gik personlig ned for at hente billetter ved billetkontoerne ved Kosmorama og biografen. Men her var sort af mennesker, der forsøgte at komme til.

Imidlertid er det ikke nok med at bestille billetterne. De skal også afhentes, og for at dette ikke skal lave for meget bryderi – både for publikum og billetkontoerne – beder de to biografers kontorer og Schæffers Boghandel folk og afhente billetterne så snart som muligt. […]

Kilde: Uddrag, Kolding Folkeblad, 17. februar 1944.

Jacob Krause

Cand.mag. i Historie fra Aarhus Universitet, 2016. Arkivar ved Kolding Stadsarkiv siden 2017.

Skriv et svar